2 Nisan 2020 Perşembe

Sosyal İmleme: Telefonda Fal

Aromaterapi, bilgi ve beceri ile uygulandığında güvenli ve zararsız bir destekleyici tedavidir Yağlar öncelikle uzmanlar tarafından fiziksel hastalıkların ve çeşitli cilt durumlarının tedavisinde kullanılır.

Bunlardan bazıları ve etkileri aşağıdaki gibidir;
Bergamot: antiseptik, sıkılaştırıcı ve antidepresan özelliklere sahiptir. Akne, yağlı ciltler ve saçlar için kullanılır.
Öküzgözü (Sarıpapatya): elma kokusu var. Sakinleştirici sinirleri yatıştırır. Hassas cilde sahip insanlar için uygundur. Saçı hafifletmek için kullanılır.
Okaliptüs: Uyarıcı bir işlevi olan bu yağ, soğuk algınlığı ve öksürük ağrılarını gidermek için kullanılır.
Tütsü ağacı: sakinleştirici ve rahatlatıcı bir işleve sahiptir. Solunum problemlerine iyi gelir. Kırışıklık önleyici etkiye sahiptir.
Sardunya: Diüretik ve antidepresan özelliklere sahiptir. Aynı zamanda böcek ilacı olarak da kullanılır.
Yasemin: egzotik ve tatlı bir kokusu var. Enerji verici özelliği ile bilinir. Doğum sonrası depresyon için önerilir.
Lavanta: baş ağrısı, uykusuzluk, yaralar ve böcek ısırıkları için iyidir. Cilde uygulandığında iyileştirici ve ağrı giderici özelliklere sahiptir. Badem yağı ile kullanılırsa güneş yanığına uygulanabilir.
Aloe vera: küçük yanıklarda, kesiklerde ve sıyrıklarda ağrıyı hafifletir. Bağırsak sendromunda ve peptik ülser ağrısında faydalıdır.
Mercanköşk: yatıştırıcı, ısınma ve rahatlatıcı bir işlevi vardır. Adet eğrilerini, uykusuzluğu ve baş ağrılarını iyileştirin. Egzersizlerden sonra kullanılır.
Neroli: sinirlilik ve uykusuzluk için iyidir. Özellikle kuru ciltlerde kullanım için uygundur.








 

https://mistikguzelliksalonu.biz.tr/ https://kayseriameliyatsizgozkapagiestetigi.info.tr/ https://kayserimezoterapi.gen.tr/ https://kayserifibroblast.biz.tr/ https://kayserilazerepilasyon.web.tr/ https://kayserilekebakimi.web.tr/ https://kayseriaknebakimi.info.tr/ https://kayserigozenekbakimi.gen.tr/ https://kaysericiltbakimi.biz.tr/ https://kaysericiltbakimi.web.tr/ https://kayserisiyahnoktatemizleme.name.tr/ https://kayserimanikurpedikur.name.tr/ https://kayserimicroblading.name.tr/ https://kayserilenfdrenaj.name.tr/ https://kayserikilteknigikas.name.tr/ https://kayserikalicioje.name.tr/ https://kayserig5masaji.name.tr/ https://kayseribolgeselzayiflama.name.tr/ https://kayseribbglowkalicifondoten.name.tr/        

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder